21.3.13

Joc didàctic






QUÉ ÉS?
Es un joc didàctic i de manualitat per a nens i nenes de 3 a 9 anys. La diferència del reste de jocs d'aquestes característiques es que el nen i nena han de inventar-se un conte amb els personatges que es troba en el Cric-Cric.

CONTINGUT:
Dins de cada Cric-Cric hi ha 8 cartolines que cadascuna porta un dibuix per pintar i retallar. Darrere de la cartolina està escrit el nom amb dos idiomes, català-anglès / castellà-anglès. 
 
ACTIVITAT:
És un joc de manualitat i didàctic. Els nens i nenes pinten, retallen i després amb els personatges que s'han trobat dins el Cric-Cric, s'inventen un conte que també podran redactar. És un joc que serveix per activar la imaginació i la creativitat. 
 
OBJECTIU: DESENVOLUPAR LES DIFERENTS INTEL·LIGÈNCIES
El nen i la nena s'identifica amb els personatges que ells han imaginant i els dóna la personalitat que ell o ella vulguin, (intel·ligència emocional). Interacció entre les persones que participen en el joc d'inventar-se un conte (pares, avis, germans, amics, etc ...) a part de ser una manualitat (intel·ligència espacial) i redactar i escriure el conte que han inventat per desenvolupar la comprensió lingüística (intel·ligència lingüística).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada